Назад

БиЕмДжи ООД

 • За контакти

  Офис- София
  Пощенски код:1407
  Адрес:бул. Черни връх 51, ет. 5
  Телефон:02 460 5060
  Факс:02 460 5061
  Ел. поща:office@bmg.bg
  Уебсайт: www.bmg.bg   shop.bmg.bg   www.cyrilla.bg  


  Лице за контакти

  Боян Бойчев - изпълнителен директор

 • Дейност

  БиЕмДжи Дейта ООД е водещ оторизиран дистрибутор за България на Autodesk (USA), Adobe Systems (USA), Corel Corporation (Canada), Pantone (USA), ABBYY (Russia) и Nero (Germany). Silver Distributor Competence на Microsoft (USA). Value Added Distributor на Fujitsu (Japan).

  Microsoft (САЩ):
  Пълната гама от софтуерни продукти, включваща операционни системи за домашни, бизнес компютри и сървъри; сървърни приложения за среда клиент/сървър; потребителски, облачни, бизнес и приложения в сферата на сигурността; интерактивни мултимедийни приложения; Интернет платформи и приложения за разработка; хардуер.

  Microsoft OEM (САЩ):
  Оригинални ОЕМ продукти, включващи операционни системи за домашни, бизнес компютри и сървъри, предназначени за разпространение само с нови компютри.

  Fujitsu (Япония):
  Fujitsu е водещ доставчик на ИКТ продукти, услуги и решения за корпоративни клиенти (сървърни системи за съхраняване и архивиране на информация, комуникационно оборудване), както и на продукти за крайния потребител.

  Autodesk (САЩ):
  Световен лидер в създаването на 2D и 3D софтуер за проектиране, анализ, симулации и визуализации за нуждите на специалисти в архитектурата, инженеринг, строителство, инфраструктура, машиностроене и развлекателна индустрия.

  Adobe Systems (САЩ):
  Софтуер за издателска дейност и дизайн; професионална аудио и видео обработка и специални ефекти; създаване на дизайн и публикуване на уеб съдържание; онлайн видео конференции и срещи.

  Corel Corporation (Канада):
  Пълнен набор от продукти за графична обработка; високотехнологични бизнес решения; приложения за аудио и видео обработка и специални ефекти; средства за анализ на документи и оптимизация на бизнес процеси.

  Pantone (САЩ):
  Продукти за управление на цветове в сферата на визуалните изкуства – печат, издателска дейност и опаковане.

  ABBYY (Русия):
  ABBYY FineReader – OCR (оптично разпознаване на символи) софтуер за дигитализиране на хартиени документи.

  Nero (Германия):
  Nero – най-пълният мултимедиен пакет за управление на мултимедийно съдържание и запис и възпроизвеждане на CD/DVD/Blu-ray.

  Продукти

  Софтуерни продукти, разработени от БиЕмДжи:
  • Кирила™
  – Кирила Корект 10+ – комплексно решение за редакция и проверка на правописа на български текстове
 • Партньорства с чуждестранни фирми

  MICROSOFT CORP., USA- Silver Distributor Competence

  AUTODESK INC., USA- Authorized Distributor

  ADOBE SYSTEMS INC., USA- Authorized Distributor

  COREL CORP., Canada- Authorized Distributor

  PANTONE INC., USA- Authorized Distributor

  ABBYY SOFTWARE HOUSE, Russia- Authorized Distributor

  NERO AG, Germany- Authorized Distributor

  FUJITSU, Japan- Value Added Distributor

 • Членство

  БиЕмДжи Дейта ООД е член на Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ), Сдружение на издателите на български софтуер (СИБС), Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) и Американска търговска камара в България.
 • Продуктово представяне

  Кирила Корект 10+

  Кирила Корект 10+ е комплексно решение, улесняващо писменото ви изразяване и е с повече от 10-годишни традиции на високо качество и прецизност. Новата версия на продукта развива вече съществуващите езикови технологии за ефективна редакция на текстове и е съвместима с MS Windows 8.1 (32- и 64-битова версия) и MS Office 2013 (32- и 64-битова версия).

  Кирила е софтуер с широко приложение, подходящ за различни типове потребители: от индивидуални клиенти, малки и средни предприятия до големи компании – навсякъде, където правилният български език е от значение.
  • Обновен модул за правописна корекция
  • Втора, разширена и подобрена версия на двуезичния речник – 130 000 думи, изрази и значения в българско-английския и над 150 000 – в английско-българския речник
  • Оптимизиран модул за граматична редакция
  • Предложения за стилистична уместност
  • Вграден електронен синонимен речник
  • Подробни обяснителни бележки към всички предложения на модулите на Кирила Корект 10+
  • HTML базирано ръководство
  • Функции за обработка на изгледа на текста

  Кирила е единственият български софтуерен продукт, отговорил на критериите и преминал тестовете за качество на Microsoft® – Microsoft® Linguistic Evaluation и Microsoft® Test Kit.

  Продуктът е трикратен носител на Златен медал на Пловдивския панаир за най-добър български софтуер.

Всички права запазени.

Принт енд Пъблишинг ООД е собственик на идеята и осъществяването на сайта.

Не се разрешава копиране, възпроизвеждане, разпространение и съхраняване по електронен или друг начин на съдържание, текстове, снимки, лога, марки, идеи и оформление без предварителното писмено съгласие на Принт енд Пъблишинг ООД, както и използването на сайта за забранени от закона цели.

Данните в каталога са на базата на подадена от участниците информация. Принт енд Пъблишинг ООД не носи отговорност за тяхната достоверност и пълнота, нито за щети, възникнали поради грешна или непредоставена информация.
Продължи